Samlingsplats för Stuntmän    

  Utbildade av bland annat : Svensk Amerikanska Stuntskolan 

Om oss

Vi är ett gäng Stuntmen /Stuntkvinnor som gått utbildningen via:

Svensk Amerikanska Stuntskolan  http://stuntman.nu/

eller ev i en annan stuntskola. Jag är glad för att jag har haft nöjet och äran att få utbilda mig hos Lars Lundgren som är en stor förebild och även Björn som har varit en bra instruktör. Att fått chansen att utbilda mig i Svensk Amerikanska Stuntskolan har betytt mycket. Kommer att vara evigt tacksam till Lasse & Björn som gjort det möjligt.

Denna sidan skapade jag för att kunna bygga upp ett bra nätverk för stuntutbildade i Sverige.

På denna sidan ska man kunna lära känna nytt folk ,dela erfarenheter och tips. Du har kanske fått ett bra tips på ett stuntjobb / filmjobb men du kanske redan jobbar på en annan produktion. Tipsa tex vännerna på sajten om jobbet.

Alla Stuntutbildade är välkomna att regga sig på denna sidan som medlem men snälla tänk på att så länge som vi håller sidan som gratis sida så kommer sidan att ha begränsad lagringsplats. Men tex Showreel kan ni länka via youtube så tar den ingen plats på sidan. Har du/ni frågor så hör av er.

Hjälp gärna oss och sprida infon om att sidan nu finns om du känner fler som kan passa in här. Vi ska med tiden få fart på en forums sida med.


Jag som skapat denna sidan heter Daniel Svensson och är utbildad i Svensk Amerikanska Stuntskolan.

Vill du komma i kontakt med oss från stuntgruppen så skriv till och via Contact form till höger.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.